Over erBij WoonOutlet

ErBij WoonOutlet is het nog jonge bedrijf van Debora van der Velden-Steman. Waarom erBij? Ten eerste omdat erBij bij de Houten Meubel Outlet erbij is gekomen: een zogeheten shop-in-shop. In de Houten Meubel Outlet koop je je banken, kasten, bedden, tv-meubels, stoelen en nog heel veel meer tegen waanzinnige kortingen. Op een bank horen lekkere zachte kussens en plaids, op een dressoir een mooie vaas, aan de muur stoere wandplanken en een gave klok, boven de eettafel en naast de bank sfeervolle verlichting enzovoort. ErBij WoonOutlet richt zich op al die spullen voor erbij. En uiteraard dan ook met die geweldige kortingen, want mooi wonen moet wel betaalbaar blijven. Tot slot: de betekenis van de naam Debora is honingbij. Het bijtje is dus echt een persoonlijke touch, precies waar erBij voor staat: persoonlijke contact, alles voor een blije klant!

Hoe dan?

Grote partijen, blind ingekocht

Het voornaamste deel van ons assortiment wordt blind ingekocht, rechtstreeks bij de fabriek: grote partijen vol verrassingen. Dat drukt de prijs!

Geen dure A-locatie

ErBij WoonOutlet is gevestigd in het dorpje Winkel (Noord-Holland) op een bescheiden industrieterrein. Geen chique winkel op een dure A-locatie, dus lagere kosten, dus lagere prijzen!

 

Eén vrouw

ErBij WoonOutlet bestaat slechts uit één vrouw. Geen dure personeelsleden, dus lage kosten, dus lage prijzen!

De woon winkel

Naast erBij WoonOutlet nu ook De Woon Winkel...

Vanaf maart 2018 zijn Houten Meubel Outlet en erBij WoonOutlet een samenwerking aangegaan in de vorm van De Woon Winkel. Geen outlet, maar een iets duurder segment met meer mogelijkheden tot maatwerk en bijbestellen. We bieden er complete woonprogramma's aan; waanzinnige AluArt voor aan de wand; banken, fauteuils en stoelen in talloze stof- en kleurmogelijkheden; verlichting in alle soorten en maten; ornamenten en accessoires die echt niet mogen ontbreken in je huis; de mooiste plaids, kussens en vloerkleden; en nog heel veel meer.